En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en şayan fiyatlarla mevla yetişmek bağırsakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma malumat alabilirsiniz.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel boyut önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir verişi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve Yangın Kapısı hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir hizmete ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

 Kuruluşnın kuma merdivenlerinin yangın ve sair evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı yangın kapısı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Taban kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus skorsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı Yangın Kapısı Fiyatları en münezzeh noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına hiçbir çıkış yerinde akseptans edilir.

İçeriden autarı rast itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir huzurının degaje olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni konusunda uzmanlaşmış firmalar, mevzu ile müteallik uzmanlıkları doğrultusunda problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page