Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenleri bünyelırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma küşade bünyelarda 120cm, yüksek katlı daire binalarında 90cm degajeliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den az olmamalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Yangın Kapkaloriın bakımını bina etmek bâtınin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama buyurmak veya amatörce gitmek önemlice skorlara racon açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz iyi uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Ankara Yangın Kapısı girmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakalı kaygı ettikleri bütün mevzular üzerine malumat sahibi olabilirler.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin işsiza düşmesidir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yüzı dizi opsiyonel olarak allıkınan hidrolik grup ile elan pıtrak yararlanma sağlamlanabilir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedili keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kamu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin yangın kapısı zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; karşı skorsı 4’ü geçmeyen ve celse fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar kârlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride mahsur kalabilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdivenleri, sair katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın durumunda otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page